Muhteviyat
2 pk. iglo dondurulmuş karides
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
200 gr. mantar
kaşar peyniri
tereyağ,tuz
karideslerimizi çözülmeden sirkeli suda 10-15. dk haşlayıp süzdük.Tereyağında biraz kavurduk.
Başka tencereye az miktarda sıvıyağ koyup biberleri soteledik,üzerine doğradığımız mantarları da kattık.mantarlar suyunu çekene kadar kavurup,karidesleride ilave ettik.Tuzumuzu atıp,tadların birbirine geçmesi için 3-5 dk daha ateşte bıraktık.
Karideslerimizi fırın kabımıza alıp üzerine rendelenmiş kaşarımızı koyduk.mazlemelerimiz daha önce ocakta piştiği için sadece kaşarlar eriyip kızarana kadar fırınladık.
AFİYETLE...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder